Welkom bij Gemini in Balans

Door ondernemers voor ondernemers.

Over ons

Administratiekantoor door en voor ondernemers

Anneke heeft jaren Gemini Administratiekantoor Soesterberg gerund. Van advocatenkantoor, tot auto-lease software, het is Anneke niet onbekend gebleven. Later starten ze met de administratie van een balletschool en en een hotel. Daarnaast ze beheert nu accounts voor diverse bedrijven. Met vertrouwen hoog in het vaandel, werkt Anneke met veel plezier en passie voor de klanten.

Chantal is in 2017 gestart met Geld in Balans. Met de focus om mensen te steunen met hun budgetten en te specialiseren in horeca administratie. Chantal heeft in de voorgaande jaren bij gerenommeerde hotels gewerkt in Europa en Amerika, waar ze kennis en kunde heeft opgedaan in de receptie (supervisor & manager in training), de back office (reserveringen) en als manager in training in het restaurant. Toch geniet ze ook van het ondersteunen en trainen van de kleine ondernemer. Chantal was vaak de begeleider voor stagiaires en nieuwe teamleden in de receptie.

Het jaar 2020 is het jaar waarin de bedrijven samen onder een dak verder gaan als Gemini in Balans B.V.

Vetrouwen, eerlijkheid en openheid zijn onze key-woorden. Zonder vertrouwen, eerlijkheid en openheid kunnen wij ons werk niet doen. Daarnaast hechten wij enorm veel waarden aan persoonlijk contact. Dit betekend, geen ticketsysteem, aanspreken bij voornaam, niet een nummertje in onze administratie.

Wij hopen jullie met veel plezier te mogen helpen in de toekomst samen met ons geweldig team.

 

 

HET TEAM VAN GEMINI IN BALANS B.V.

Sylvia

Zonder sterke krachten achter de schermen kunnen wij niet. Daarom zijn wij blij met de werkzaamheden van Sylvia.

Zij helpt ons met ;

  • Verwerken inkoopfacturen
  • Verwerken verkoopfacturen
  • Verwerken bank bestanden
  • Oplossen van vraagposten

Jasper

Jasper is onze andere motor in dit kantoor.

Helaas moeten wij het even zonder Jasper doen omdat hij zijn studie aan het volgen is. Hij zit nu voor stage in het buitenland. We hopen hem snel weer terug te zien

Lees wat klanten vinden

img

Fijne en prettige service. Handig dat het bedrijf ook bereikbaar is in de avonden.

Chantal - Cantum Holding